Механизми

Начало    /    Механизми и дамаски

Механизми

Това е най-често срещаният механизъм за сън. Изключително лесното му разпъване го прави така предпочитан. Този механизъм се използва за дивани с дървена или метална конструкция, като с изтегляне на рамката се издърпва подматрак , посредством повдигащ механизъм се изравнява със седалката ;

Изключително стабилен, без сложни механизми и части. Подходящ за ежедневно спане, тъй като комфорта е еднакъв на 2- те части. Издърпва се напред седалката на канапето и посредством специални панти – облегалката пада и се изравнява със седалката на дивана ; 

Високо качествен метален белгийски механизъм. Основа от гъсти букови ламели и вложен 10 см. луксозен матрак от висококачествена пенополиуретанова пяна. Когато механизмът се сгъне, частта, която е под седалката е от преплетени еластични колани, това осигурява допълнителен комфорт при седене. 

Този механизъм за сън е един от най-здравите и надеждни за ежедневна употреба Седалката се повдига леко нагоре и напред, а останалата част се излиза из под седалката, всичко това става изключително леко, лесно и бързо благодарение на специалният механизъм Пума. Повърхността за сън е с еднаква мекота на отделните части. (к-95,Кьолн)

Висококачествен метален белгийски механизъм. Отличен за ежедневно спане, само с едно движение, без никакви усилия, канапето за секунди се превръща в удобна спалня.15 см. луксозен матрак от висококачествена пяна .За да разпънете модел, с вложен механизъм Nova, не е необходимо да премествате възглавниците – с едно вижение се отваря напред .

Луксозен 15 см. дунапрен

Очаквайте скоро

Кошница (0)

Количка